sunnuntai 16. elokuuta 2009

Hellöööy~
Muoti:
Ah! Sain juuri suuren summan rahaa ja päätin kartuttaa vaatekaappini asustesisältöä hieman. ^^ Ostin uudet kuiturastat (mustaa normikuitua ja sinistä twistiä<3),>Olen huomannut että musiikki vaikuttaa paljon pukeutumiseeni!! Jos kuuntelen gal-musiikkia, tai jotain normaalia teinipoppia (ei nyt sentään mtn rihannoja sun muita; hyvä maku näihinkin!!) niin kyllä sitä tulee enemmän gyaruihin tälläydyttyä. Kun taas kuuntelen Kayaa, Versaillesia tai Jukaa, tekee kauheasti mieli pukeutua ylitsepursuavaan aristoon ja viktooriaaniseen goottiin, mutta kun kuuntelen moi dix moisia, tekee mieli yhdistää cyber ja ega mielenkiintoiseksi sekoitukseksi futurisrisuutta ja menneen ajan loistoa! Ehkä hulluinta mutta hyödyllisintä on se, että tunnen oloni kotoisaksi kussakin tyylissä! Kaikki ovat loppujen lopuksi hyvin erilaisia (hyvä esimerkki on se että tykkään deribareista ja eri goottityyleistä) ja useimmiten näiden eri tyylien edustajat eivät ole lainkaan kiinnostuneita vastatyyleistä, mutta minun täytyy kyllä myöntää että kaikki vähänkin mielenkiintoinen ja jopa näyttäväkin on ihanaa, ja kiinnostaa minua! 8D Mitä enemmän haastetta koordinoinnissa, sen parempi. ;)
Musiikki:
Monet pitävät minua mielenvikaisena kun kuuntelen niin paljon eri musiikkigenrejä. :'DD Kuuntelen soulia ja darkmetallia, kuuntelen purkkapoppia ja scremomusiikkia, kuuntelen klassista ja rockia! Kuuntelen jazzia ja blusia siinä missä jrockia ja jpoppiakin! Tässä pätee hieman sama juttu kuin vaatetuksessa; yksinkertaisesti pidän kaikista genreistä!
Kuuntelen musiikkia yleensä taukoamatta, olin sitten missä vaan (no koulu, kirkko ja miitit lienevät poikkeuksia. XD) ja minulla olisi suunnattoman vaikeaa selviytyä ilman mp3:sta yli kolme kuukautta sen jälkeen kun se varastettiin. :'DD Kuuntelen musiikkia mielelläni auto ja kävely matkoilla, lukiessani, dataillessani, kirjoittaessani ja jopa nukkuessani! Iltaisin tykkään laittaa Leona Lewisiä soimaan kun menen vuoteeseen; se auttaa minua nukahtamaan. ( ; Aina kun alan valitsemaan vaatteita, tekemään meikkiä ja kampausta, laitan jotain mielialaani kuvastavaa musiikkia, ja alan musiikki apunani koordinoimaan asuani, meikkiäni ja kampaustani. Olen huomannut sen helpottavan omia aamutoimiani valtavasti, ja se herättääkin miellyttävällä tavalla ennen koulun alkua! :3 Suosittelen kokeilemaan!!
Kauneusihanteet:
Ihonvärini on aiheuttanut minulle hyvin usein päänvaivaa; toisinaan haluan olla vaalea kuin lakana, toisinaan tumma kuin kahvipapu. Ihollani on omaperäinen pigmenttinsä joka on ominainen puoliksi aasialaisille lapsille; tummahko, jossakin valossa kellertävä, jossakin punertava. Rusketun helposti, mutta kalpenen yhtä lailla! Nyt olen tullut siihen tulokseen, että minun kai parempi ruskettaa itseäni vielä hieman, ja sitten yrittää talvella pitää huolta siitä etten kalpene liiaksi. Paahtunut vampyyrinuorukainen...Hmm?<3
En oikeastaan suosittele juuri mitään meikki-/sävyoppaita. Omasta mielestäni ehostuksen kuuluu olla omaan tyyliin ja olemukseen sopiva, eikä jostain MeNaiset-lehdestä kopsattu vinkki. Esimerkiksi, en lainkaan koe punertavia sävyjä itselleni sopivaksa vaikka olen ruskeasilmäinen (ja kaikenpäällisiksi oikeasti brunette, värjään vaan ><'') vaan tykkään käyttää paljon harmaita, hopeisia, mustia ja sinisiä sävyjä. Ainoat poikkeukset ovat oikeastaan viininpunainen, ja muutamat vaaleanpunaisen/pinkin sävyt. Yleisesti en käytä punertavaa silmämeikkiä, se saa silmäni oikeastaan näyttämään turvonneilta. :S Sanon aina että se oma sävy ja meikkityyli pitää itse etsiä ja löytää. Joillekuille smokey eyes on täydellinen, toisille sopii taas siisti ja suoraviivainen meikki; se on jokaisen oma juttu. :3

1 kommentti:

  1. Tuo ihonvärijuttu on muuten tosi tuttua. Itse tätä kalmankalpeaa osastoa edustavana tulee toisinaan kausia, jolloin haluaisi painella solariumiin ja läträtä itseruskettavien kanssa.

    VastaaPoista