lauantai 17. huhtikuuta 2010

Onhan siitä jo aikaa!

Ah, pitkästä aikaa, todellakin. Olen valitettavasti laiminlyönyt Glamiäni suhteettomia määriä, joten on jo korkea aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa jälleen kirjoittamaan. Voi, on tapahtunut niin paljon, etten oikein tiedä mistä aloittaa.

MUOTI

No ensinnäkin, olen löytänyt uuden tuttavuuden, jonka olen päättäny pikkuhiljaa sisällyttää elämääni, Nimittäin mori girlsin. Mori on aivan ihana, luonnonläheinen ja satumainen tyyli, joka tihkuu antiikkista romantiikkaa ja pohjoiseurooppalaista folkkia. Vaikka olen itse kaukana morin kaikista kauneuskäsitteistä (olen päivettynyt aika lailla, eikä ihostani saa kuulasta edes valkoisella puuterilla), tuntuu kuitenkin että minun on helppo istuttautua siihen ihan vain astronomisen synnyinmerkkinikin määräämällä luonteella! Perushärkänä olen äärimmäisen huoleton ja maanläheinen, joka näkyy myös tyylissäni, joka huolitellusta koordinoinnista huolimatta on usein aika boheemia muiden silmään. :D Säntillinen ja suoralinjainen aristo kun on näinä päivinä jäänyt vähemmälle, mutta heti tilaisuuden tullen aion kyllä vetää päälleni taas korsetin ja platformit.
Olen jo jonkin aikaa katsellut Indiskan vaatevalikoimaa. Minusta osa vaatteista voisi oiikein loistavasti sopia moriin.
JA muutama viikko takaperin oli VILA:ssa aivan ihastuttavia takkeja jotka istuivat ties kuinka moneen tyyliin. Naisellinen ja lempeä leikkaus sekä rusetti koristus takana; aivan ihastuttava! Itse ostin mustan takin ja täytyy sanoa etten ole katunut ostostani. Sopii niin lolitaan kuin pin uppiinkin. :D OIkein naisellisia ja elegantteja. Suosittelen tarkistamaan josko takkeja enää myytäisiin esim. poistomyynti rekeissä. Lähtisi halvemmallakin. Itselleni takki maksoi reilut 70 euroa.
Olen myös päättänyt aloittaa pienen käsityöbisneksen. Suunnitelmissa olisi oma pienimuotoinen "brändiprojekti". Tekisin moriin ja otomeen sekä lolitaan että aristoon (käytännöllisesti katsoen miltei mihin tahansa vanhahtavaan, naiselliseen tyyliin) sopivia asusteita ja ehkä jopa vaatteita. Brändin nimeksi olen päättänyt antaa blogini nimen: Glamour Doll. Se tiivistää sopivasti kaiken brändiini sisältyvän. Vanhahahtavan, elegantin kauneuden ja glamourin sekä ultimaalisen naisellisuuden.

Mietin että josko saisin teiltä lukijoilta jonkinmoista kommenttia suunnitelmaani?

Musiikki

Ei mitään uutta tällä osastolla.......


Lifestyle

Kuin ei myöskään täällä...........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti