tiistai 27. heinäkuuta 2010

Crab it 'n' shake it!

Muoti

En malttaisi millään odottaa ilmojen viilentymistä! Luojan kiitos heinäkuu on lopuillaan, ja pian on aika aloittaa koullut ja työt.

Mutta missä vaatteissa aiomme palata hektisen arjen pariin? Mitkä ovatkaan tämän syksyn sesonkivärit, vaatteet, mallit ja asusteet?

Selostan muutaman parin kuvan avulla mitä tarkoitan! ;D

Sano hyvästit kainoudelle, nyt saa revitellä!
Tänä syksynä on tärkeää olla RUNSAS! Käytä vaatteita jotka laskostuvat hienostuneesti vartalollesi, tai poimuttavat kauniisti tuoden runsaan vaikutelman. Röyhelöt, laskokset, pitkät ja peittävät, lyhyet ja paljastavat; käytä kaikkea mitä käteesi saat! Kokeile jotain uutta. Pidä klassiset kuosit ja mallit punaisena lankana kootesasi asuasi. Tänä syksynä on tarkoitus säihkyä, ja kääntää päitä!

Jos sinusta tuntuu ettet pelkällä runsaudella saa sitä mitä haluat, käytä värejä!
Syksyn värit ovat ehdottomasti sininen, punainen, hopea ja liila! Unohda kaikkein perinteisimmät sesonkivärit ja kokeile kylmää sinistä taittamaan syksyn lämpimät värit!
Kevennä massan määrää muutamalla läpikuultavalla yksityiskohdalla tai asusteella. Niin kauan kuin ilmat sallivat käytä läpikuultavia sukkahousuja/sukkia, ja hiuskoristeita tuomaan keveyttä ja siroutta asuusi!Myös meikkisi sekä hiuksesi saavat olla asua täydentävästi voimakkaat ja laitetun näköiset! Suuret korkkiruuvikiharat tai tupeeratut nutturapilvet yhdessä päähineen tai hiuskoristeen kanssa näyttävät majesteettisilta, ja kruunaavat kokonaisuuden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti