perjantai 14. toukokuuta 2010

Mmmm...

Muoti

Minulle ovat tänä kesänä ruuri hitti kulta ja muutama muu lämmin sävy. Kesällä pukeudun äärimmäisen vähän mustaan ihan terveyssyistä (saan vielä lämpöhalvauksen...), mutta parista mustasta asusteesta ja bolerosta en suostu luopumaan edes kesällä. :)

On aika ottaa taas uusi teema kesälle! Itse olen ottanut tavoitteekseni ruveta yhdistelemään kultaa mahdollisimman moneen yhteyteen. Ennen käyttin suurimmaksi osaksi vain hopeakoruja, mutta nykyään olen sitä mieltä että kun pigmenttini alkaa pikkuhiljaa palautumaan, niin myös kulta alka sopia paremmin.

Kulta on siis minun sesonkivärini, joten ei liene suurikaan ihme että ihastuin Mangnumin uusimpaan tuotteeseen: Mangnum Gold?!:iin. Se on aivan erinomaisen makuinen ja kuorrutus on väriltään kultainen, joten olen päättänyt levittää ilosanomaa jäätelöstä, jota jokainen nainen voi häpeilemättä himoita, ja syödä! Puikko käy nimittäin oikein kivasti yhteen kultaisten rannerenkaiden kanssa. :)<3

Kesällä valtaa alaa myös Pin up, ja lolita! Mori odottelee loppukesän päivitystä vielä vaatekaappini uumenissa, mutta sillekin on aikansa tulla esiin!

Kehotan siis kaikkia naisia kokeilemaan jotain uutta ja erityistä! Valitkaa jokin sesonki väri, opetelkaa jokin uusi sesonkiin sopiva resepti ja valitkaa asusteisiinne sopiva herkku, jota nauttia eimerkiksi piknikilä tai istuskellessa puiston penkillä! Kokeilkaa jotakin uutta kampausta, ja uudistakaa meikkipussinne sisältö. Myös vaatekaapin siivous, päivitys j ajärjestely tekevät ihmeitä pitkän talven jälkeen! Nyt on aika nauttia kesän lämmöstä!

Musiikki

Kehotan kaikkia tutustumään äärimmäisen hyvin Indcan In Passing-kappaleeseen! On muuten todella kaunis ja hempeä biisi! Indican tyyli on musiikillisesti kasvanut hieman aikuisemmaksi, ja sama muutos näkyy myös bändin tyylissä. Vaikka fantasian hehkuinen tyyli on edelleen läsnä, ovat vaatteet muuttuneet hieman pelkistetymmiksi, ja panostettu enemmän meikkiin! Ehdotonta plussaa aikuistumisesta, ja biisille annan neljä tähteä! **** Pienestä jäi kiinni ettei viittä tullut. :)

Kauneus

Ei mitään tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti